Music

Richie Stephens en Gentleman de diXte

  1. Newschevron right
  2. Richie Stephens en Gentleman de diXte
Richie Stephens en Gentleman zijn deze week de diXte met hun nieuwe single Warrior. Het is de opvolger van hun eerdere gezamenlijke track Live Your Life. Na een succesvolle tour heeft het tweetal besloten om weer samen de studio in te duiken. De diXte van deze week is daar het eindresultaat van.

Warrior krijgt volgens Richie Stephens veel airplay op Jamaicaanse radiostations. Hierdoor verwacht de reggaezanger dat het weer een zeer geslaagd gaat worden voor hem. Ook Gentleman zit ondertussen niet stil. De Duitse reggaezanger release afgelopen weekend het album Diversity in de Verenigde Staten. In Europa kwam dezelfde cd een jaar geleden al uit.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/ck8X8BaqE08" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Richie Stephens en Gentleman kennen elkaar inmiddels al veertien jaar. Toen het geadopteerde kind van Richie in januari overleed, schreef hij de vorige single Live Your Life als ode aan zijn geliefde zoon. Hij schakelde zijn oude vriend Gentleman in en ging met hem mee op tournee.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/Z5-Z-SCPiKE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}


Op maandag 2e Paasdag is het weer tijd voor de Reggae Top 100! Stem nu op je favoriete artiesten en win concertkaarten voor Stephen Marley!
Ster advertentie
Ster advertentie