Music

The Partysquad vervroegt comeback Jerry

  1. Newschevron right
  2. The Partysquad vervroegt comeback Jerry
Jerry van The Partysquad raakte in september 2008 betrokken bij een zwaar auto ongeluk op Ibiza. Hierbij liep hij een schedelbasisfractuur op. Na een lang revalidatieproces is hij er weer helemaal klaar voor. FunX meldde je al eerder dat hij in het tweede kwartaal van 2010 terug zou komen, maar dit is nu vervroegd voor Dance4life.

The Partysquad gaat eind maart naar Uganda om een bezoek te brengen aan het project STOP AIDS NOW! en een Dance4life scholenproject. Ruben en Jerry reizen samen met 20 Nederlandse scholieren. Zij mogen mee omdat hun klas het meeste geld inzamelde tijdens een actie.

Dance4life
Jerry is blij dat hij weer terug is en iets goeds kan doen voor de samenleving. Hij zegt het volgende in een interview: “Ik ben erg blij dat ik me nog steeds kan inzetten voor Dance4life. Als er één iemand is die van het leven kan genieten en weet wat het is om het leven te vieren, ben ik het wel.”

Comeback
En Jerry gaat verder: “Hoewel mijn comeback over 2 maanden pas gepland staat, ga ik nu dus al wel aan de slag voor dance4life en het wereldwijde hiv- en aidsprobleem. Dat ik na zo’n heftige periode nu dit kan doen vind ik heel bijzonder. Niet alleen voor mezelf, maar helemaal voor dance4life.”

Ambassadeurs
In eerste instantie zou presentatrice Nikkie Plessen ook meegaan op reis, maar ziet daar van af in verband met haar zwangerschap. Andere ambassadeurs van Dance4life zijn Doutzen Kroes, Giel Beelen en dj Tiësto.

Verenigde Staten
Eind december kon FunX je al melden dat The Partysquad de Hollertronix #10 / Murderer EP uit gaat brengen in de Verenigde Staten. De plaat wordt in samenwerking met de Grammy genomineerde dj, producer en songwriter Diplo uitgebracht op zijn label Mad Decent. Meer daarover lees je hier!
Ster advertentie
Ster advertentie