Music

Eerste beelden Chris Brown - Look At Me Now

  1. Newschevron right
  2. Eerste beelden Chris Brown - Look At Me Now
De track van Chris Brown die geproduceerd is door onze eigen Afrojack doet het goed! Zelfs zo goed dat er ook een videoclip van geschoten is. De eerste beelden zijn al gelekt tot ongenoegen van Chris Breezy zelf! Maar goed, zo gaat dat tegenwoordig met internet. Bekijk hier de eerste beelden met Chris Brown, Busta en Weezy.

In de clip zien we Chris Brown zoals we van 'm gewend zijn en wordt er veel gedanst. Maar de show wordt toch echt gestolen door Busta Rhymes en ik heb niet over zijn dansmoves. De beste man flowt wel op zo'n ongelofelijk hoog en rap tempo dat het bijna niet na te doen is. Bijna...

CHRIS BROWN FT BUSTA RHYMES & LIL WAYNE - LOOK AT ME NOW




Wie het wel na kan doen is Angie Martinez. Tenminste, dat denkt ze. De Latijns Amerikaanse radiohost van Hot '97 sloot een weddenschap met collega Mister Cee, dat haar team het nummer kon playbacken. Drewski doet Chris Brown na, Angie(!) doet Busta en Dj Enuff is Lil Wayne. De inzet? Angie en Mister Cee leggen allebei $ 300,- in. Check zelf wie er wint en of ze het goed doen!

"LOOK AT ME NOW" THE ANGIE MARTINEZ SHOW KARAOKE BET




NAAKTFOTO


Chris Brown weet de laatste tijd de gemoederen goed bezig te houden. Onlangs kwam er een naakt foto van de populaire zanger op het internet terecht. De foto is vrij recent gezien de hoeveelheid tattoo's en het geblondeerde haar. Publiciteits stunt? Wie weet... Oordeel zelf en check hier de fotos. (NSFW)
Ster advertentie
Ster advertentie