Music

VIDEO: Schoonvader slaat Justin Bieber

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Schoonvader slaat Justin Bieber
De schoonvader van Justin Bieber waarschuwt hem meerdere malen om niet in de buurt van zijn dochter te komen, in de langverwachte videoclip van As Long As You Love Me. Toch komt de zanger terug voor de liefde van zijn leven. Justin houdt zielsveel van haar en luistert daarom niet naar het 'advies' van de vader om afstand te houden van zijn dochter. Justin en zijn geliefde worden uiteindelijk samen gesnapt en dat levert de zanger flinke klappen op. Zo te zien neemt Bieber de stoten graag in ontvangst voor zijn grote liefde, want na iedere stoot blijft hij opstaan en op de vader aflopen.

As Long As You Love me is een samenwerking van Justin Bieber met Big Sean. De track is geproduceerd door hitproducers Rodney Jerkins en Andre Lindal. De langverwachte videoclip is een waar kunstwerk met de beroemde acteur Michael Madsen, bekend van onder andere Reservoir Dogs, als de schoonvader die Justin Bieber in elkaar rost.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/R4em3LKQCAQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie