Music

Warrior van Richie Stephens en Gentleman

  1. Newschevron right
  2. Warrior van Richie Stephens en Gentleman
Richie Stephens en Gentleman hebben de videoclip van Warrior uitgebracht. Terwijl de twee reggaezangers nog steeds leuke reacties ontvangen, vanwege de vorige samenwerking Live Your Life, kiezen ze toch voor met een nieuwe single.

Stephens vertelt in een interview dat ze na een aantal optredens met zijn goede vriend, besloten hebben om nog een keer de studio in te duiken. Daar is 'Warrior' het eindresultaat van. De Jamaicaanse radiostations geven de nieuwe track veel en airplay en mede hierdoor verwachten Richie Stephens en Gentleman dat het een zeer geslaagd jaar gaat worden.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/ck8X8BaqE08" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Richie Stephens en Gentleman kennen elkaar inmiddels al veertien jaar. Toen het geadopteerde kind van Richie in januari overleed, schreef hij de vorige single Live Your Life als ode aan zijn geliefde zoon. Hij schakelde zijn oude vriend Gentleman in en ging met hem mee op tournee.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/Z5-Z-SCPiKE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie