Music

CLIP: Angelo King werkt op nieuwste single samen met Gyptian

  1. Newschevron right
  2. CLIP: Angelo King werkt op nieuwste single samen met Gyptian
Angelo King brengt zijn nieuwe single uit in samenwerking met reggaester Gyptian. Nadat Angelo en Gyptian verschillende avonden samen optraden, werd er één ding duidelijk: dit duo moet samen een nummer uit brengen. De samenwerking resulteerde in het nummer 'All day, all night' wat wereldwijd zal worden uitgebracht. De single is vanaf vandaag digitaal verkrijgbaar.

Angelo King heeft met het uitbrengen van zijn debuutsingle 'Finally made it' grote stappen gemaakt. Het nummer behaalde de top 3 van de XChart en klom tot de 25e plaats van de Single Top 100. Later dit jaar lekte hij een remix van Gyptian's nummer 'Hold Yuh' op het internet.

Gyptian was begin november in ons land om optredens te verzorgen. Angelo King trad verschillende keren op als support act en kwam in contact met de reggaezanger. Angelo heeft geen moment getwijfeld en zijn kans gepakt. De track kent ondanks het opzwepende ritme een ontspannen groove. Over een productie van Hyplified Music vertellen de heren over de vele feesten die zij bezoeken.

De reaggaezanger heeft het afgelopen jaar grote successen geboekt met zijn wereldhit ‘Hold Yuh’ en won onlangs in Liverpool een MOBO awards voor 'Best reggea act' van 2010. Niet eerder werkte een Nederlandse artiest met Gyptian samen.

Angelo King FT Gyptian - All day, All Night:



Bekijk ook the making off:

Ster advertentie
Ster advertentie