Naar homepage
Music

21 Savage en Metro Boomin droppen nieuw album 'SAVAGE MODE II'

foto: John Canon
  1. Newschevron right
  2. 21 Savage en Metro Boomin droppen nieuw album 'SAVAGE MODE II'

21 Savage en Metro Boomin hebben weer een superhard album gedropt. SAVAGE MODE II is het derde album dat het gouden duo samen uitbrengt. Het album is volledig geproduceerd door Metro Boomin en dat is te horen. De duistere trap sound die we van ze gewend zijn, is ook op dit album veelvuldig te horen. SAVAGE MODE II bevat genoeg potentiële hits met features van onder andere Drake en Young Thug.

Savage Mode II

Eerder deze week verraste het duo miljoenen fans door een aankondigingstrailer te droppen op Youtube. In de trailer is niemand minder dan Morgan Freeman te horen, hij legt uit wat savage mode betekent. "Als iemand in savage mode is, kun je beter niet met ze f*cken."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Metro x savage

Het is niet de eerste keer dat de artiest en de producer samen een album uitbrengen. In 2016 brachten ze het album Savage Mode uit, de eerste grote samenwerking tussen de twee. Het album was een groot succes met hits als No Heart en X en het zou het begin zijn van meerdere succesvolle samenwerkingen.

In 2017 bracht het duo, samen met Offset van rapgroep Migos, het album Without Warning uit. Ook dit album was succesvol met hits Ric Flair Drip en Ghostface Killers. In 2018 werkten ze samen op de hits 10 Freaky Girls en Don't Come Out The House

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie