Music

Mike Static wil artiestennaam aanpassen

  1. Newschevron right
  2. Mike Static wil artiestennaam aanpassen
Mike Static leefde voor het breakdancen maar na een knieblessure moest hij zijn carrière omgooien. Hij besloot om een gokje te wagen in de wereld van videoclips als music video director. Inmiddels heeft hij clips gemaakt voor mensen als Fouradi, Appa, Aliyah en Nelson Freitas. Maar van een leien dakje ging het niet: "Je moet duidelijke doelstellingen voor ogen hebben, netwerken en hard werken. Ik heb ook geen opleiding dat betekent dat ik me drie keer zo hard moet bewijzen," vertelde Mike vanochtend in Start.

Internationaal
Mike heeft wil graag internationaal bekend worden. Zo wil hij zijn artiestennaam, Mike Static, liever veranderen in zijn eigen twee voornamen: Michael Shean. Voor zijn naam Mike Static werd hij geïnspireerd door Fouradi. Wil je weten hoe? Luister hier het interview terug!

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F90281295"></iframe>
{/source}

Nieuwste clip
De nieuwste clip van Mike Static is voor een Angolese artiest gemaakt: "Ik ben benaderd om een clip te doen en het hing eigenlijk al heel lang in de lucht om voor een Afrikaanse artiest te werken", aldus Mike. Voor deze clip kreeg hij carte blanche en mocht hij het zelf invullen. Volgens een vriend van Mike schijnt daar ook het geld te liggen. Zo zullen ze daar rond de 20.000 euro neerleggen voor een clip, terwijl er in Nederland niet zo'n groot budget is.
Ster advertentie
Ster advertentie