Music

Yasiin Bey a.k.a. Mos Def gaat officieel met pensioen

  1. Newschevron right
  2. Yasiin Bey a.k.a. Mos Def gaat officieel met pensioen

De rapper Yasiin Bey die je misschien beter kent als Mos Def, heeft dit weekend officieel zijn afscheid aangekondigd via Facebook Live. De Amerikaanse artiest gaf tevens toe dat hij zijn allerlaatste show in Zuid-Afrika zou livestreamen en dat de tour door het Verenigd Koninkrijk hierdoor zou komen te vervallen. Helaas is de livestream waarin hij dit zegt al snel verwijderd van zijn Facebook.

Pensioen

“Ik ga dit jaar echt met pensioen. Deze week nog,” zei Yasiin Bey op Facebook Live. Hij bedankte onder andere Jay Z en Kanye West voor het openlijk steunen van zijn Bey-beweging. Yasiin wil zich volledig gaan richten op acteerwerk en heeft plannen om de modewereld in te duiken. Dat is een ander verhaal dan hij begin dit jaar deelde via Kanye’s website.

Nog één album

Yasiin Bey had al eerder op de website van Kanye West aangekondigd dat hij dit jaar met pensioen zou gaan, maar toen ging het nog om de muziek- en filmwereld. Hij vertelde in een gepubliceerde voicemessage dat hij dit jaar nog één album zou uitbrengen en dat het dan echt afgelopen zou zijn.

Ster advertentie
Ster advertentie