Music

Nieuwe zomerse tune 'Chaka' van Ir-Sais de DiXte

foto: YouTube: Ir-Sais
  1. Newschevron right
  2. Nieuwe zomerse tune 'Chaka' van Ir-Sais de DiXte

De Antilliaanse Rotterdammer Ir-Sais heeft deze week de titel van de DiXte veroverd met zijn vrolijk tune Chaka. Een track zoals je van hem gewend bent! Dit zomerse nummer hoor je deze week extra vaak op FunX.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

zomerse vibes

De taal waarin Ir-Sais in Chaka zingt is Papiaments: de taal die ze spreken op Ir-Sais' geboorte-eiland Bonaire. Wat al zijn tracks met elkaar gemeen hebben, is dat ze je sowieso een zomers gevoel geven. Ook met Chaka kom je hopelijk deze regenachtige dagen door.

Duurt te lang

In de comments van de verticaal gefilmde clip van Chaka verontschuldigt Ir-Sais zich over het feit dat het lang heeft geduurd tot zijn fans nieuwe muziek van hem konden luisteren. “Ik beloof dat er dit jaar veel nieuwe muziek zal zijn”, schrijft hij in vier verschillende talen, zodat het leesbaar is voor zijn grote wereldwijde fanbase.

Tik tok

In 2017 dropte Ir-Sais zijn laatste album Deeper 2.0. Daarop stond de grote hit Dream Girl die ontplofte via TikTok. Dat leverde hem een grote bekendheid in de Latin scene. Van de track heeft Ir-Sais ook een remix gemaakt samen met Puerto Ricaanse Latin ster Rauw Alejandro.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie