Music

The Partysquad met Rochelle en Jayh de diXte

  1. Newschevron right
  2. The Partysquad met Rochelle en Jayh de diXte
The Partysquad, Rochelle en Jayh zijn samen de diXte van de week. 'Body language' is de titelsong van de gelijknamige dansfilm die binnenkort wordt gelanceerd. Vanwege de internationale uitstraling van de film, hebben de artiesten besloten het nummer in het Engels op te nemen.

Rochelle

X-Factor winnares Rochelle was heel enthousiast over de collabo: ‘Ik was blij verrast dat ik hiervoor gevraagd werd, ik vind het echt tof! Het maakt het nog leuker dat ik zelf fan ben van dansfilms. Hoe vet is het dat ik aan de eerste dansfilm van de Lage Landen mee mag werken!’

Acteren
Reverse en Brainpower hebben ook tracks voor de film gemaakt. De mc komt samen met The Partysquad ook eventjes voor in Bodylanguage. Een aantal deelnemers van SYTYCD hebben ook een rol weten te strikken.

Verhaal
In de film mogen de vijf beste Nederlandse dance crews naar New York vliegen om aan een wedstrijd mee te doen. De subsidie voor de grote reis wordt echter uiteindelijk ingetrokken. Van elke crew besluit een lid om toch op eigen houtje te vetrekken naar de 'Big Apple'. Zodra ze aankomen krijgen ze de waarheid onder ogen te zien. De dansers zijn er om te dansen, maar hebben geen geld, plan en geen eigen crew meer.


The Partysquad ft. Rochelle en Jayh - Bodylanguage


Making of


Trailer

Ster advertentie
Ster advertentie