Music

Kerst in de gevangenis met Rivelino 'Black Rockstar' Rigters

  1. Newschevron right
  2. Kerst in de gevangenis met Rivelino 'Black Rockstar' Rigters
De kerstdagen van Rivelino Rigters zijn extra bijzonder, want hij gaat op Eerste en Tweede Kerstdag optreden in verschillende gevangenissen. "We gaan de kerstdagen daar opvrolijken, want met kerst hebben ze het daar het moeilijkst."

Kerst in de gevangenis

Rivelino bezoekt vaak jeugdgevangenissen om te werken met jongeren: "We maken muziek, schrijven nummers en doen veel aan talentontwikkeling." Zelf zat hij ook ooit vast, maar door muziek en zijn geloof wist Rivelino het vizier een andere kant op te draaien.Tien Geboden

Rivelino staat geen moment stil, want in de zomer van 2015 gaat hij een boek lanceren. Hij noemt het een lifestyle-tipboek dat gebaseerd is op de Tien Geboden. "Het zijn mijn levenslessen. Zo heb ik van "gij zal niet stelen" de nieuwe versie "je moet met je poten van andermans shit afblijven" gemaakt en ik leg ook uit waarom."

Not the Same

Rivelino brengt bij iedere tip ook een track uit. Hij vertelt over mogelijke samenwerkingen met onder andere MC Prophet. Ook kregen we alvast een voorproefje. Hij zong 'Not The Same' live in de FunX studio met Azim Inami als gitarist.

Ster advertentie
Ster advertentie