Music

Valentijnsdag: Luister naar de Slow Jamz Top 100

  1. Newschevron right
  2. Valentijnsdag: Luister naar de Slow Jamz Top 100
Op de dag van de liefde brengt FunX je in de Valentijnsstemming met de Slow Jamz Top 100. Je kan het grootste deel van de meest romantische tracks, hier online vinden. Toch is er maar één manier om volledig in de liefdessferen te komen en dat is vanaf 18.00 uur luisteren naar de FunX Slow Jamz stream (via internet of mobiel), waar de Slow Jamz Top 100 uitgezonden wordt. Hassan neemt vanaf 23.00 uur het stokje over en presenteert de Top 20, zowel op de stream als op de radio.

Vorig jaar stond Whitney Houston bovenaan met I Will Always Love You. De onlangs overleden zangeres werd in 2011 op de voet gevolgd door Ne-Yo's Sexy Love en My Boo van Usher en Alicia Keys. Denk jij dat ze dit jaar weer de lijst aanvoert of heeft FunX een nieuwe nummer één? Voor het antwoord tune je vanavond in op de Slow Jamz Top 100. Of kijk vanaf 15 februari in de volledige Slow Jamz Top 100 die dan online staat!

{source}
<iframe width="550" height="403" src="http://www.youtube.com/embed/3JWTaaS7LdU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie