Music

FunX Latin: Ghetto Flow heeft samengewerkt met Willy William

  1. Newschevron right
  2. FunX Latin: Ghetto Flow heeft samengewerkt met Willy William

Het gaat super met Ghetto Flow. De reggaetongroep staat op een nieuwe single van de Franse superster Willy William (o.a. bekend van Mi Gente met J. Balvin). Daarnaast scoorden ze al hits met de Afro Bros (18+), Jose De Las Heras (Culo) en dj Irwan (Wip Wap). En er is nieuwe muziek onderweg met GlowInTheDark en Johnny 500. De boekingen stromen binnen, maar ook de samenwerkingen.

Geen geld voor vliegtickets

Ghetto Flow heeft inmiddels al met vele artiesten gewerkt en ook Don Omar was ooit een hele reële optie. Een gebrek aan geld gooide echter roet in het eten. De groep had Don Omar op een festival in Nederland leren kennen en sindsdien chillden ze altijd als de Puerto Ricaan in Nederland was voor een optreden. "Don Omar was in die tijd gek op een liedje van ons," vertelt La Baby. "Hij had op zijn telefoon opgenomen wat hij precies wilde gaan doen en wilde zelfs dat we naar Miami kwamen voor een videoshoot, maar daarvoor moesten wij vier vliegtickets kopen om naar Miami te gaan. Dat geld hadden we toen niet."

Gemiste kans

Ghetto Flow vloog uiteindelijk niet naar Miami en daar hebben ze nog steeds spijt van. Don Omar werkte op dat moment aan Meet the Orphans 2: New Generation, het album wat de definitieve doorbraak van Natti Natasha zou betekenen. Achteraf zegt La Baby dat ze die situatie nu anders zouden aanpakken: "Als het nu zou gebeuren, zou ik het zelfs lenen," zegt ze lachend. Helaas lijkt die kans vervlogen, want het contact is volgens haar sindsdien verwaterd. Gelukkig openen er nog genoeg deuren voor de groep, zoals die met superster Willy William.

Bijna elke week een single

In deze aflevering van FunX Latin vertelt Ghetto Flow over hun verleden, heden en de toekomst. Zo hoor je onder andere waarom de groep bijna elke week een single wil gaan uitbrengen. Verder draaien Q-Bah en Mickster nieuwe muziek van o.a. Anuel AA, Ozuna en Marko Silva voor je.

Ster advertentie
Ster advertentie