Music

Charly Luske is Voice-titel nog niet zat

  1. Newschevron right
  2. Charly Luske is Voice-titel nog niet zat
Charly Luske vindt het niet erg dat zijn naam nog steeds geassocieerd wordt met het programma The Voice of Holland. Dat zei de zanger vanochtend in Start over de talentenjacht waarin hij derde werd.

Nobody's Guy

Om het Voice-avontuur af te sluiten lanceert Charly eind maart 'Nobody's Guy', een mannelijke cover van Anouk's grote hit Nobody's Wife uit 1997. "Ik wilde heel graag mijn eigen ballad versie doen, maar dat paste niet in de show. Uiteindelijk ging ik eruit en kon ik daardoor geen ballad laten horen. Daarom wil ik als afsluiting van het Voice-verhaal deze versie als single uitbrengen." Anouk is momenteel erg druk, maar wist volgens Charly toch tijd vrij te maken om hem succes te wensen.

Gezin

Charly's vrouw Tanja is in ieder geval blij dat het Voice-avontuur voorbij is en de zanger weet waarom: "The Voice is één grote achtbaan. Heel cliché misschien, maar je doet niet zoveel meer buiten dat. Er kwam dus heel veel op haar schouders qua thuis, kinderen en regelen." Charly is daarom erg blij dat hij weer deel uitmaakt van zijn eigen gezin. "Door niet te winnen, heb je eventjes een paar weken om op adem te komen."

Platencontract

De platencontracten stroomden binnen bij Charly Luske, maar de zanger koos uiteindelijk voor CNR, waar hij binnenkort Nobody's Guy uitbrengt. Beluister hieronder het gesprek in de FunX ochtendshow Start.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F37223972&show_artwork=true"></iframe>
{/source}



Ster advertentie
Ster advertentie