Music

Maakt Indiaan Joan kans in Europa?

  1. Newschevron right
  2. Maakt Indiaan Joan kans in Europa?
Joan Franka heeft gisteravond het Nationaal Songfestival gewonnen. De zangeres moest het eerst opnemen tegen Rafaëlla Paton en vervolgens in de finale tegen Pearl Jozefzoon en Ivan Peroti.

De voormalige TVOH deelneemster ontving de minste punten van de vakjury. Door een groot aantal stemmen van de mensen thuis kwam Joan uiteindelijk echter als winnares uit de bus. Franka, die als indiaan gekleed ging, vertegenwoordigt Nederland in Bakoe tijdens het Eurovisie Songfestival in mei. Denk jij dat Nederland kans maakt met deze inzending?

Het opvallende was dat het op Twitter na de uitzending niet over de uitslag ging, maar over Jan Smit. Mensen kraakten vooral de bril van de presentator af. "Mensen met een bril sla je niet. Jan Smit wil je direct die bril van zijn kop af meppen," reageerde een van de twitteraars. De Volendammer werd hierdoor heel even worlwide trending topic.

{source}
<object data='data:application/x-silverlight-2,' type='application/x-silverlight-2' width='550' height='310'><param name='source' value='http://embed.player.omroep.nl/sle/ugslplayer.xap'/><param name='enablehtmlaccess' value='true'/><param name='initParams' value='version=sl.1.9.9,episodeID=13870140,playlistEnabled=no,playMode=pause,volume=100,seekTime=00:00:00,subtitlesEnabled=false' /><embed source='http://embed.player.omroep.nl/sle/ugslplayer.xap' type='application/x-silverlight-2' enablehtmlaccess='true' width='550' height='310' seekTime='00:00:00' initParams='version=sl.1.9.9,episodeID=13870140,playlistEnabled=no,playMode=pause,volume=100,seekTime=00:00:00,subtitlesEnabled=false'><a href='http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=124807' style='text-decoration: none;'><img src='http://embed.player.omroep.nl/sle/downloadsilverlight.jpg' alt='Get Microsoft Silverlight' style='border-style: none'/></a> <br /> <a href='http://player.omroep.nl/?aflID=13870140'>Bekijk de video in andere formaten.</a> </embed> </object>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie