Music

P. Moody is a man of honor

  1. Newschevron right
  2. P. Moody is a man of honor
Rapper P. Moody is op twee fronten bezig. Als solo-artiest deed hij het enige tijd terug met zijn neefje Jay Delano op de track Just Like Me. Samen met Lloyd de Meza is hij echter ook Men Of Honor.
Hun eerste single Warrior was al op FunX.fm te horen. De track is geproduceerd door Patrick Arvai, maar er komt nieuw materiaal aan waarop ook internationale artiesten te vinden zullen zijn.

Ze hebben een Engelstalige, internationale mixtape opgenomen. Daarop zijn bijdragen geleverd door o.a. Horace Brown, dj Kid, Gio en de producers Tearce en Crown. Om de fans niet te lang op nieuw materiaal te laten wachten, hebben ze besloten om dit materiaal op een mixtape te droppen.

Deze gaan ze gratis via download verstrekken. Het zal daarnaast in een beperkte oplage speciaal gedrukt worden voor de Duitse markt. Men Of Honor tourt daar namelijk samen met Petey Pablo (bekend van o.a. Freek-a-Leek en Goodies).
{youtube}nGcfnFzcHwg{/youtube}
Samen doen zij vanaf april de zogenaamde Sizzurptour. De tour draagt de naam van het alcoholische drankje van rapper Cam’ron. Het eerste nummer van Men Of Honor’s mixtape heet daarom ook Sippin' That Sizzurp en is al vaker op FunX gedraaid door de Goodfellas.
Ster advertentie
Ster advertentie