Music

Dj Madman maakt opvolger van 'Meisje'

  1. Newschevron right
  2. Dj Madman maakt opvolger van 'Meisje'
Dj Madman van 'Meisje je bent zo lelijk als de nacht' keert terug met de single 'Yo Ho'. De nieuwe track is de opvolger van zijn grote speedbubbling hit uit 1997. Deze keer komt hij hetzelfde meisje weer tegen, maar nu is ze veranderd. "Ze ziet er qua lichaam beter uit, maar heeft nog steeds dezelfde attitude."

Madman scoorde vijftien jaar geleden een grote hit in Nederland en Suriname met Meisje je bent zo lelijk als de nacht', maar verdween daarna snel van het podium. Bij Fernando vertelt de dj dat hij muziek maken heel leuk vindt, maar dat de muziekwereld hem niet beviel. De nieuwe scene waarin dj Madman in 1997 terecht kwam, viel hem erg zwaar. Hij kon destijds niet omgaan met de beroemdheid en de schijnwerpers die daarbij hoorden.

Toch kijkt dj Madman nu uit naar een comeback met 'Yo Ho'. Het verschil met vijftien jaar geleden is dat hij nu plezier gaat maken. Madman doet het deze keer niet solo, maar met rapper Jealous als duo onder de naam Schaakmat.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F39635064&show_artwork=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie