Music

'Gevluchte tourmanager klaagt Chris Brown aan voor bedreiging'

  1. Newschevron right
  2. 'Gevluchte tourmanager klaagt Chris Brown aan voor bedreiging'

Chris Brown trekt problemen aan als een magneet of hij is goed in het veroorzaken ervan. Eerst was het Rihanna, toen dook een kind op en nu wordt hij aangeklaagd door ex-tourmanager Nancy Ghosh die hij bedreigd zou hebben. Ze beweert volgens verschillende bronnen dat Chris meerdere dreigementen richting haar heeft geuit, terwijl hij onder invloed was van drugs. Ze was zo bang dat ze de tourbus van Chris uitvluchtte en niet meer terugkeerde.

Amsterdam

Het incident met Nancy Ghosh vond volgens een bron van TMZ plaats op 23 mei, tijdens de Europese tour van Chris Brown. Je weet wel, toen hij ook langskwam in Nederland en een Amsterdamse vrouw kwaad wist te maken met zijn motoren.

Mishandeling

Chris Brown zou tegen Nancy Ghosh onder andere gezegd hebben dat hij haar hetzelfde zou aandoen als Mike G. Dat is de naam van een ex-manager van Chris Brown die hem aan heeft geklaagd voor mishandeling. Hij beweert een aantal jaren geleden "tot moes" te zijn geslagen door Chris Brown.

J.lo, Kanye en Bieber

Nancy Ghosh is overigens niet zomaar iemand uit de muziekscene. De ex-tourmanager van Breezy werkte ook al eerder met Jennifer Lopez, Kanye West en Justin Bieber. Ze is dus wat gewend. Toch liep ze volgens TMZ direct uit de tourbus na de dreigementen van Chris Brown.

Ster advertentie
Ster advertentie