Music

G-Eazy brengt deze week nog nieuwe muziek uit

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. G-Eazy brengt deze week nog nieuwe muziek uit

In juni van dit jaar kondigde G-Eazy via Twitter zijn nieuwe album The Beautiful And Damned aan. Volgens de artiest zal het album in de herfst uitkomen. Aangezien het bijna herfst is, heeft de Amerikaan via Twitter aangekondigd dat er deze week nieuwe muziek van hem uit zal komen.

Samenwerking

Het gaat hier hoogstwaarschijnlijk om een track, waarvan de precieze naam nog niet bekend is. Wel suggereerde de tweet van G-Eazy dat het nummer een samenwerking is tussen hem, A$AP Rocky en Cardi B. Ook kan het zomaar zijn dat het juist geen samenwerking is met beide artiesten en dat de Amerikaan zowel met A$AP Rocky als met Cardi B een track heeft gemaakt. Hoe dan ook is de nieuwe muziek afkomstig van het aankomende album.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Album

In een interview met Billboard werd de artiest gevraagd naar zijn aankomende album. G-Eazy vertelt dat zijn fans hem onderhand wel kennen en dat zijn aankomende album een nieuw hoofdstuk in zijn leven is. "Ik ben de dualiteit en de gespleten persoonlijkheid, dieper aan het onderzoeken. Dat is The Beautiful and Damned. Ik onderzoek de yin en yang van mijn persoonlijkheid".

Ster advertentie
Ster advertentie