Music

Heeft Girls Generation weer hit te pakken?

  1. Newschevron right
  2. Heeft Girls Generation weer hit te pakken?
Girls' Generation heeft clip voor de nieuwe single 'Galaxy Supernova' uitgebracht. Het is alweer de achtste single die de 9-koppige Zuid-Koreaanse meidengroep in het Japans heeft uitgebracht.

Girls' Generation werd in 2007 gevormd. Ze wisten aandacht te trekken met nummers als Kissing You en Into the New World. Maar pas twee jaar later wisten de meiden echt door te breken met de enorme hit Gee. Op YouTube is deze videoclip meer dan 100 miljoen keer bekeken. De groep wist ook na dit succes met andere nummers goed te scoren. De meidenformatie verkocht in 2010 meer dan 11 miljoen digitale albums en singles.

Ze werden niet alleen succesvol in hun eigen land, zo maakten ze ook een uitstapje naar Japan waar ze speciaal Japanse versies van hun tracks uitbrachten. In 2011 hebben ze zelfs één van hun singles, The Boys, in drie verschillende talen uitgebracht; Koreaans, Japans en Engels. Dit jaar bracht Girls' Generation hun vierde Koreaanse studioalbum uit. Hoogstwaarschijnlijk wordt ook hun eerste Engelstalige cd voor het einde van het jaar nog gelanceerd.


Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie