Music

50 Cent toont dierlijke kant in Animal Ambition

  1. Newschevron right
  2. 50 Cent toont dierlijke kant in Animal Ambition
50 Cent laat in zijn nieuwste videoclip 'Animal Ambition' zijn dierlijke kant zien. In de video komt ook de leeuw, die de cover van zijn nieuwe gelijknamige album siert, in beeld. Zowel de clip als cd werden gisteren gelanceerd.

Op Animal Ambition heeft Fifty onder andere samengewerkt met Mr. Probz, Jadakiss en Trey Songz. Het is de eerste cd die de rapper heeft uitgebracht nadat hij eerder dit jaar Interscope Records en Shady/Aftermath had verlaten.

G-Unit
Afgelopen weekend wist 50 Cent het publiek van het Hot 97 Summer Jam concert te verrassen met de hereniging van G-Unit. Dit had niemand verwacht aangezien hij de afgelopen tijd in verschillende interviews had gezegd dat de houdbaarheidsdatum van de groep was verlopen en dat hij een reunie niet zag zitten.

Fifty stond aan het begin van zijn optreden met Nas op het podium die daarvoor had opgetreden. Later kwamen Lloyd Banks, Tony Yayo, Young Buck en Kidd Kidd on stage. Ook Trey Songz en Fabolous kregen de microfoon in handen. G-Unit heeft ook een nieuwe track voorgedragen aan het publiek die je gratis kan downloaden op Fifty's website. Volgens Young Buck zijn ze nu aan in de studio aan het werk.Ster advertentie
Ster advertentie