Music

Estelle mist haar eigen bed

  1. Newschevron right
  2. Estelle mist haar eigen bed
Estelle begint langzaam te wennen aan haar sterrenstatus, maar het is niet zo mooi als het in eerste instantie lijkt. Zo heeft ze het laatste jaar nooit langer dan twee dagen in haar eigen bed gelegen. Ze zegt in een interview: "Ik wens dit leven niemand toe, maar tegelijkertijd zou ik niets liever willen doen."

Eerder dit jaar brak de 28-jarige zangeres door met 'American Boy', een track met Kanye West. In één klap stond haar telefoon roodgloeiend. Sindsdien staat ze bijna elke avond op een podium. "Ik geniet er met volle teugen van, maar ik ben nooit thuis en mis de normale dingen die ik altijd deed".

Wat haar echt bang maakt is de paparazzi. "Soms loop je een restaurant uit en duwen de fotografen hun camera's zo dicht in je gezicht dat je bijna valt. Precies wat ze willen. Dus ik snap wel waarom sommige artiesten doordraaien."

Een van Estelle's grootste dromen is een duet opnemen met Mary J. Blige. "Ik vind haar geweldig. Haar echtgenoot heb ik al een paar keer ontmoet. Ze vinden mijn muziek heel goed. Echt ongelofelijk! We hebben al gesproken over een duet, dus ik ben al aan het duimen."

Dinsdagavond trad Estelle op in de Amsterdamse Melkweg. "Ik ben al een paar keer in Amsterdam geweest met mn vrienden. Die gaan dan direct naar de Wallen en dan zit ik maar alleen op mijn hotelkamer. Ik rook geen wiet, dus eigenlijk is het zinloos voor mij om hier te zijn"... grapt ze


Estelle Ft. Sean Paul - Come Over Remix

Ster advertentie
Ster advertentie