Music

Ernst-Paul Hasselbach verongelukt

  1. Newschevron right
  2. Ernst-Paul Hasselbach verongelukt
Zaterdag is RTL presentator Ernst-Paul Hasselbach bij een verkeersongeval in Noorwegen om het leven gekomen. Door een nog onbekende oorzaak raakten de presentator samen met een productie assistent van de weg en belandde met de auto in het water. Beiden kwamen om bij het ongeluk. De presentator was in Noorwegen voor opnames van het programma 71 graden Noord. Je kent de presentator ook van het populaire programma Expeditie Robinson. Ernst-Paul is 42 jaar geworden.De opnamen van 71 Graden Noord zijn direct afgeblazen. "We proberen zo snel mogelijk het hele team terug te vliegen", stelt de woordvoerder.

In overleg met de familie is besloten de aflevering van Expeditie Robinson, waarvoor Hasselbach de presentatie verzorgde, zondag gewoon uit te zenden.

Het eerste seizoen van 71 Graden Noord, een Nederlands-Belgische coproductie, was begin dit jaar te zien bij RTL 5. Aan de show, waarvoor een aantal bekende deelnemers op expeditie gingen in Noorwegen, namen onder anderen Xander de Buisonjé en Kim Feenstra deel. Voor het nieuwe seizoen van het tv-programma reisden onlangs John de Wolf, Fajah Lourens, John van Lottum, Rebecca Loos en Joep Sertons naar het Scandinavische land.


bron: Nu.nl
Ster advertentie
Ster advertentie