Music

Chica Bomb-dames zijn gekozen door Dan Bălan zelf

  1. Newschevron right
  2. Chica Bomb-dames zijn gekozen door Dan Bălan zelf
Dan Bălan's Chica Bomb clip trekt de aandacht door al het vrouwelijk schoon. In een interview met een Duits tijdschrift laat de artiest weten dat hij de dames zelf uitgekozen heeft. "De eerste drie meiden hebben we weggestuurd omdat ze iets te ordinair waren. Ik vond ze iets teveel van het goede. Daarom heb ik bij de tweede poging de beslissingen genomen en de vrouwen uitgekozen."

De dames waren Dan's keuze, maar de regie van de XChart clip liet de Moldavische zanger over aan clipgoeroe Hype Williams. Of Bălan een goede smaak heeft kun je zien in het eindresultaat: de videoclip van Chica Bomb.

Making Of: Dan Bălan - Chica BombChica Bomb lijkt een van de grote zomerhits te worden in het buitenland, maar in Nederland staat de officiële release pas gepland in augustus. FunX laat zo'n hit natuurlijk niet lopen, daarom komt Chica Bomb deze week op nummer 22 binnen in de XChart. De track was al eerder de diXte op FunX.

Dan Bălan is geen onbekende in de muziekscene. In 2004 scoorde hij met boyband O-Zone een nummer één hit in Nederland met het nummer Dragostea din Tei. Het werd een hit in verschillende Europese landen. Wereldwijd werd de single meer dan twaalf miljoen keer verkocht. In totaal bracht het trio drie albums uit.

Ster advertentie
Ster advertentie