Music

The Dream komt met nieuw album 'Love VS Money'

  1. Newschevron right
  2. The Dream komt met nieuw album 'Love VS Money'
The Dream komt met een nieuw album dat zijn debuutcd 'Love Hate' moet opvolgen. De nieuwe plaat heet 'Love vs Money' en verschijnt op 24 februari. En natuurlijk heeft FunX voor jou al een glimp van zijn eerste single 'My Love' met Mariah Carey!

Terius Yundell Nash begon zijn carrière als producer en tekst schrijver voor meerdere internationale artiesten. Zo kreeg hij in 2008 een Grammy Award voor het nummer Umbrella dat hij schreef voor Rihanna. Umbrella werd tevens verkozen tot beste single van het jaar 2007.

Mariah Carey & Lil John
Hoewel er tot op heden nog geen tracklist is verschenen, zullen zowel Mariah Carey als Lil Jon verschijnen op het album. De laatste heeft naast LOS Da Maestro en Christopher "Tricky" Stewart ook als producer aan het album gewerkt.

Uitgelekte tracks
De eerste single van “Love vs Money” is het duet met Mariah Carey genaamd My Love, maar dat is niet de enige uitgelekte track. Zo hebben wij ook de hand weten te leggen op 'Rockin' That Thang'.

The Dream in 2009
The Dream werkt momenteel aan een reality soap die in 2009 op MTV te zien is. Ook lanceert hij in 2009 zijn eigen kledinglijn Millionaire Love Affair.

Dat wordt een druk jaar voor The Dream die FunX voor je aftrapt met zijn twee nieuwe songs: My Love en Rockin' That Thang!

The Dream Ft. Mariah Carey - My Love The Dream - Rockin' That Thang
Ster advertentie
Ster advertentie