Music

Akon werkt samen met dj Chuckie en Dr. Dre

  1. Newschevron right
  2. Akon werkt samen met dj Chuckie en Dr. Dre
Akon brengt later dit jaar een nieuw album uit waar dj Chuckie en Dr. Dre aan hebben meegewerkt. Ook spreekt hij lovend over Lady Gaga die bij zijn platenlabel zit. "Door haar kan ik nu al met pensioen," zegt Akon. "Ze kwam op het juiste moment en ik geloofde in haar. Dit laat zien dat als je sterk genoeg in iets gelooft, je uiteindelijk de vruchten ervan plukt."

Lady Gaga werd in eerste instantie getekend door Def Jam Records, maar een aantal maanden later lieten ze haar weer vallen. Akon nam haar onder zijn hoede bij Konvict Music. Spoel een paar jaar door en je ziet een zangeres met twee Grammy Awards.

"Ze is ontpopt tot een super megaster"

Dr. Dre & Chuckie
Over zijn nieuwe album is Akon ook te spreken. Hij laat weten dat hij samenwerkt met Lady Gaga, onze Nederlandse trots dj Chuckie, David Guetta en Dr. Dre.

"Er zijn een aantal keiharde hip hop artiesten die langzaam de dance scene in sluipen. Dus als een hip hop legende als Dr. Dre aan een dance track werk, dan weet je dat het crazy wordt!"

Verder laat Akon weinig los over de track met Dre. Alleen dat het geweldig klinkt en hij geshockeerd was toen hij het voor het eerst hoorde. "Als je deze twee werelden met elkaar mixt, dan wordt het een monster!"

Akon's album staat gepland voor eind 2010.

Ster advertentie
Ster advertentie