Music

SYTYCD-Gianinni gaat touren met Rihanna

  1. Newschevron right
  2. SYTYCD-Gianinni gaat touren met Rihanna
Gianinni schopte het in de eerste serie van ‘So You Think You Can Dance’ niet zo ver als Timor Steffens, maar doet het nu minstens even goed. De danser vertelt in FunX Start aan Fernando dat hij op tournee gaat met niemand minder dan Rihanna. Hij zal drie weken met haar op Australische podia te zien zijn. En dat is niet eens al zijn goede nieuws dat hij te vertellen had. Starstruck
Fernando belt Gianinni terwijl hij zich in Los Angeles klaar staat te maken voor een optreden. Hij mag dansen tijdens ‘Carnaval’ een maandelijkse show waarbij dansers zichzelf laten zien aan scouts. Gelukkig heeft hij tijdens het rekken en strekken even tijd om zijn grote nieuws met hem te delen. De komende maanden gaat hij met Rihanna touren door Australië.

Gianinni vertelt Fernando dat hij de zangeres van Barbados vorig jaar ontmoette tijdens de MTV American Music Awards, hij danste toen tijdens haar act. De danser vindt het geweldig om met haar te werken en dat is echt niet alleen om haar muziek en dansmoves: “Ze is erg aardig en haar ogen in het echt.. ze heeft mooie ogen. Ik was even ‘starstruck’. Ze is echt een mooie vrouw, zeker!”

Australië
Rihanna is al een tijdje op tournee en Gianinni haakt aan. Hij begint volgende week met repetities die drie weken duren en daarna vliegt hij naar Australië om daar drie weken mee te reizen en dansen. De tour wordt voor de danser vooral genieten: “We worden allemaal goed verzorgd, alles wordt geregeld. Ik ga daar gewoon genieten!”

Michael Jackson
Wanneer Gianinni terug komt uit Australië, kan hij zich gelijk gaan verheugen op het volgende project dat hij gaat doen. Hij gaat meespelen in de nieuwe Cirque du Soleil ‘The immortal World tour’ een show gebaseerd op Michael Jacksons’ shows en muziek. De audities voor de show waren zwaar. Er deden in Los Angeles, New York en Frankrijk ruim duizend mensen auditie. Uiteindelijk werden er twintig mensen geboekt waarvan twaalf mannen en van dat kleine groepje is Gianinni er één.

Het tourschema van Cirque du Soleil is moordend. Wanneer het circus op reis gaat, kan Gianinni zijn privéleven en zijn vriendinnetje wel even gedag zeggen: “In Canada en Amerika doen we per stad drie shows. We blijven dan vier dagen en daarna reizen we weer verder. Daarna hebben we een weekje vrij om op te laden, naar mijn vriendinnetje toe te vliegen, en dan gaan we weer verder. Het zal dus drie jaar lang heel intensief zijn.”

{audio}http://download.omroep.nl/funx/blogs/gianinni_start.mp3{/audio}

Ster advertentie
Ster advertentie