Music

Rappers Mr. Probz en Flex neergeschoten

  1. Newschevron right
  2. Rappers Mr. Probz en Flex neergeschoten
Bij een schietpartij in de Nieuwe Spiegelstraat zijn afgelopen nacht Mr. Probz en Flex (ex-THC/broer van RB DJan) ernstig gewond geraakt. UPDATE: Ondertussen zijn ze van de intensive care af. De toestand van de rappers is stabiel.

3 voor 12 weet de melden dat er mogelijk rond 03.00 uur een woordenwisseling plaatsvond tussen twee groepen mannen. Daarbij werd geschoten en werden Mr. Probz en Flex geraakt. Enkele mannen renden vervolgens weg richting de Herengracht. Daar kon de politie even later drie Amsterdammers aanhouden bij een personenauto. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij het incident.

De slachtoffers werden in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis, waar ze nog steeds liggen. Flex is in zijn rug geschoten, volgens de berichten op Twitter. In het ziekenhuis werd duidelijk dat Mr Probz in zijn lever en nieren is geraakt. UPDATE: Volgens de laatste berichten op Twitter kan Probz weer lachen en met Flex lijkt het ook goed te gaan. Hun toestand is stabiel, maar ze liggen nog wel in het ziekenhuis.

Rechercheurs van het district Amsterdam Centrum hebben de zaak in onderzoek. Het team komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben. Zij kunnen contact opnemen via telefoonnummer 0900 8844.
Tijdens het incident was het druk in het centrum van Amsterdam in verband met de aanstaande Gay Parade. De politie benadrukt dat dit incident niet homo-gerelateerd is.

Mr Probz ken je bij FunX van o.a. de samenwerking met Winne op 'Begrijp Me Niet Verkeerd' en 'Kijk Door M'n Ogen' met rapper Appa. Daarnaast heeft de rapper ook meerdere solo singles uitgebracht, waaronder 'Get My Props' en 'My Old Self'. Flex zat bij THC, maar is opgestapt naar onenigheid over de release van een mixtape. Hij is tevens de broer van THC-rapper RB Djan.

Mr Probz - Get My Props


Flex @ 101 Barz
Ster advertentie
Ster advertentie