Music

Richie Stephens herdenkt overleden zoon met Gentleman

  1. Newschevron right
  2. Richie Stephens herdenkt overleden zoon met Gentleman
Richie Stephens en Gentleman hebben een hit te pakken met Live Your Life. Het tweetal lanceerde onlangs de officiële videoclip die inmiddels al bijna op 50.000 hits staat. Daarnaast zijn er nog een viertal video's die het verhaal van de samenwerking en het nummer vertellen.

Richie Stephens en Gentleman kennen elkaar inmiddels al dertien jaar. Toen het geadopteerde kind van Richie in januari overleed, schreef hij Live Your Life als ode aan zijn geliefde zoon. Hij schakelde zijn oude vriend Gentleman in en ging met hem mee op tournee.

Overal waar Gentleman en Richie Stephens het nummer zongen bezorgden ze het publiek kippenvel. Die beelden van het uitzinnige publiek zijn ook verwerkt in de videoclip van Live Your Life. Het kan heel goed dat de Europese concertbezoekers van Gentleman de track al een tijdje kennen, want de track werd voor het eerst ten gehore gebracht tijdens de Europese Tour. Ondanks dat het al een aantal maanden geleden is, wilde het tweetal nog een videoclip aan Live Your Life wijden. Het eindresultaat check je hieronder.









Ster advertentie
Ster advertentie