Music

Raffaëla kan niet te lang zonder seks

  1. Newschevron right
  2. Raffaëla kan niet te lang zonder seks
Raffaëla Paton doet aankomende zondag mee aan het Nationaal Songfestival. Na Idols en The Voice of Holland is het de derde keer dat de zangeres deelneemt aan een zangwedstrijd. Paton moet het opnemen tegen Joan Franka die ook eerder deelnam aan TVOH. Ali B, Afrojack, Carlo Boszhard, Stacey Rookhuizen en Jeroen Nieuwehuize bepalen voor 50% wie Nederland in mei gaat vertegenwoordigen bij het Eurovisie Songfestival. De tv-kijkers hebben ook voor 50% invloed op de uitslag.

Zenuwachtig
Raffaëla is momenteel druk bezig met de voorbereidingen van haar optreden. "Het is allemaal heel spannend, meer dan ik ooit heb meegemaakt", vertelde de zenuwachtige zangeres. Ze vindt het tien keer zenuwslopender dan bij de talentenjachten waaraan ze heeft meegedaan. Paton is bang dat ze een pasje verkeerd uitvoert, niet genoeg lacht of verkeerd kijkt. "Ik ben altijd een ramp van tevoren, maar op het podium ben ik altijd aan het knallen", aldus Raffaëla.

Seks
Nina Badrić, winnares van het Kroatische Songfestival, heeft haar man laten weten dat het voorlopig stil zal zijn in de slaapkamer. De zangeres wil zich namelijk volledig kunnen concentreren op de voorbereidingen. Raffaëla denkt dat het wellicht een goed idee is. Zelf heeft ze haar vriend ook al anderhalve week niet gezien. Haar vriend woont in Groningen met haar kind en ze zit zelf in Amsterdam.

De zangeres heeft echter wel haar grenzen. Mocht ze de wedstrijd winnen, zal ze de komende maanden niet seksloos doorbrengen tot aan het Eurovisie Songfestival. "Hell no! Mensen hebben het echt nodig als je boven de 18 bent. Dat moet je gewoon lekker door blijven doen en ervan genieten", vertelde Paton tot slot.

Beluister het complete interview hieronder terug!
{source}
<object height="81" width="100%"> <param name="movie" value="https://player.soundcloud.com/player.swf?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F37576611%3Fsecret_token%3Ds-AnIFu&secret_url=true"></param> <param name="allowscriptaccess" value="always"></param> <embed allowscriptaccess="always" height="81" src="https://player.soundcloud.com/player.swf?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F37576611%3Fsecret_token%3Ds-AnIFu&secret_url=true" type="application/x-shockwave-flash" width="100%"></embed> </object>
{/source}

Promo Nationaal Songfestival
Ster advertentie
Ster advertentie