Music

Tiësto werkt samen met Major Lazer producer

  1. Newschevron right
  2. Tiësto werkt samen met Major Lazer producer
Tiësto heeft samengewerkt met Major Lazer producer Diplo. De dj's hebben de track C'mon gemaakt. Voor allen die niet geloven dat de trance dj heeft getekend voor deze samenwerking, zijn er ook live beelden. Je ziet Tiësto tijdens een optreden de track draaien. In het trance nummer flowen de twee electronische stijlen zonder problemen in elkaar.

Diplo en Switch zijn de twee producers die achter de hits van M.I.A. en Santogold zitten. Sinds een jaar vormen ze samen het team achter het fictieve personage Major Lazer. Na de snelle release van de clubhits "Pon De Floor" en "Hold The Line" en "Keep It Goin" kiest Diplo nu voor een samenwerking met de Nederlandse dj Tiësto.

Onlangs kon je op FunX al lezen dat Tiësto ook gaat samenwerken met pop-prinses Britney Spears. Ze zoeken nu nog een sound waar ze beide tevreden mee zijn. De dj uit Breda kiest dit jaar steeds vaker voor opvallende samenwerkingen. Zo was hij eerder dit jaar op FunX te horen met Nelly Furtado op de track Who Wants To Be Alone.

Tiësto & Diplo - C'monTiësto live: C'mon

Ster advertentie
Ster advertentie