Music

DMX komt binnenkort vrij en wil nieuwe muziek droppen

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. DMX komt binnenkort vrij en wil nieuwe muziek droppen

Rapper DMX zit alweer een tijdje behind bars, maar binnenkort komt hij vrij en het ziet ernaar uit dat we dan nieuwe muziek van hem kunnen verwachten! In de cel zou hij namelijk aan de slag zijn gegaan met het schrijven van lines, in de hoop wat te kunnen releasen zodra hij vrijkomt. Volgens zijn advocaat zal dit eind januari zijn. Ook wil de rapper zijn acteercarrière weer oppakken. Volgens geruchten zouden er al verschillende rollen voor hem klaarliggen.

vijftien kids

Earl Simmons, zoals DMX echt heet, zat dit keer vast voor belastingfraude. Hij kreeg hiervoor een celstraf van een jaar en moest een flinke geldboete betalen. Het is niet de eerste keer dat hij vastzit. Eerder belandde hij al in de cel voor onder andere drugsbezit, diefstal, het verwaarlozen van dieren en het overtreden van zijn voorwaarden. Zodra hij straks vrijkomt, zal hij eerst redelijk druk zijn met het bezoeken van familie. De rapper heeft namelijk vijftien kinderen bij negen verschillende vrouwen.

carrière

De 48-jarige Ruff Ryder is al aardig lang actief in de game. Het is namelijk alweer twintig (!) jaar geleden dat zijn eerste album It's Dark and Hell Is Hot uitkwam. In die jaren heeft hij aardig wat muziek uitgebracht en ook wat filmrollen vervuld, waaronder in Last Hour, Romeo Must Die en Pimp. Zijn hit X Gon' Give It To Ya werd onlangs nog gebruikt in Marvels Deadpool.

Kerstliedje

Dat fans nog steeds excited zijn over de rapper, blijkt wel uit het volgende filmpje. DMX' legendarische versie van Rudolph The Rednosed Reindeer werd namelijk gebruikt door een fanatieke kerstliefhebber als muziek bij zijn lichtshow:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie