Music

Persoonlijke video voor Bollebof's XTip 'Het Heeft Geen Zin'

  1. Newschevron right
  2. Persoonlijke video voor Bollebof's XTip 'Het Heeft Geen Zin'
Bollebof releasde afgelopen weekend de persoonlijke videoclip van zijn nieuwe XTip 'Het Heeft Geen Zin'. Fernando belde onlangs met de rapper om meer te weten te komen over de opmerkelijke openheid van de artiest. Bollebof vertelde in Start dat hij bekend staat als de rapper die rapt over kleding en vrouwen, "maar ik heb ook een hele andere kant. Ik vind het belangrijk dat fans weten dat het persoonlijke er ook in zit."

Regisseur Mike Static heeft de video van Bollebof en Brian Bijlhout een persoonlijke twist meegegeven. We zien hoe de jonge Rotterdammer samen met zijn familieleden naar home video's van back in the days kijkt.De rol van de familieleden leverde volgens Bollebof de nodige komische taferelen op. "Familieleden vonden het echt lachen. Op de set was het grappig en melig, want iedereen had problemen om niet in de camera te kijken."

Het Heeft Geen Zin was de eerste samenwerking tussen Bollebof en producer Perry Mystique. "Ik kan me herinneren dat hij mij belde en me vroeg: Ben je echt woest op iemand, of teleurgesteld?" Bollebof's antwoord "teleurgesteld" leidde tot de nieuwe XTip, waarvan je de videoclip hieronder kunt bekijken.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/RSR4ZZMcVL4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie