Music

Khaled de diXte met C'est La Vie

  1. Newschevron right
  2. Khaled de diXte met C'est La Vie
Drie jaar na de release van zijn laatste single Même Pas Fatigue samen met Magic System is Khaled terug met een nieuwe single: C'ést La Vie. De zomerse uptempo track is deze week de diXte op FunX.

C'est La Vie is geproduceerd door de Zweeds-Marokkaanse top producer RedOne en komt op het nieuwe album van de 52-jarige Algerijnse zanger te staan. Deze komt in augustus of september uit, zo liet hij eerder al aan FunX weten.

Het laatste album van Khaled, Liberté, verscheen in 2009. Met die cd wilde de zanger terugkeren naar de wortels van de Arabische Rai muziek. Veel nummers op het album werden gekenmerkt door een traditioneel geluid. Met C'est La Vie laat Khaled alvast zien dat zijn aankomende album waarschijnlijk een stuk verrassender wordt:Inmiddels staat Khaled met zijn nieuwe single in Zweden al op #2 en op #1 in de World Chart op iTunes.

Nederland
De 'King of Rai' was in mei nog in Nederland voor twee bijzondere concerten met het Nederlandse Metropole Orkest. Hij was toen net vader geworden van zijn vierde dochter Djenna. FunX-reporter Yahia sprak met hem:

Ster advertentie
Ster advertentie