Music

Sizzla en Jah Cure weer bevriend

  1. Newschevron right
  2. Sizzla en Jah Cure weer bevriend
Reggae-artiesten Sizzla en Jah Cure hebben een poos terug een meningsverschil publiekelijk uitgevochten. Zij willen nu laten zien dat zij zich bewust zijn van de voorbeeldfunctie die zij hebben en daarom zullen zij de strijdbijl begraven en gezamenlijk de vredespijp aansteken.
De heren hebben The Unity with Love show van 23 maart in Mandeville (JA) als locatie hiervoor gekozen. Voor Sizzla in Den Haag geeft FunX binnenkort kaarten weg!

De reggaewereld is blij met dit bewijs van verantwoordelijkheid, want in het recente verleden hebben enkele woordenwisselingen plaatsgevonden en werden ruzies zelfs fysiek uitgevochten.

Als het aan de organisatie van The Unity with Love show ligt, wordt het een vredig concert. Jah Cure, Sizzla en Cocoa Tea moeten dan allen voor een andere vibe en energy zorgen.

Jah Cure levert dan zijn bekende hits af, terwijl Cocoa Tea voor de smooth lovers rock zorgt. Sizzla Kalonji maakt het geheel keihard af met zijn high energy performance voor Rastafarians en dancehallfans. (bron: reggae-vibes.com)

Sizzla was in 2007 op Two 7's Splash en je kan hem in mei ook weer in Nederland zien. Check hier de tourdata voor Amsterdam en Den Haag.
Ster advertentie
Ster advertentie