Music

VIDEO - Kevin Gates: "Het vaderschap heeft mij niet veranderd"

  1. Newschevron right
  2. VIDEO - Kevin Gates: "Het vaderschap heeft mij niet veranderd"

Kevin Gates werd onlangs voor het eerst vader van zijn dochtertje Islah. De man die zaterdag op Woo Hah stond, vertelde aan Fernando dat het vaderschap hem echter niet heeft veranderd.

"Ik ben wel een verantwoordelijker persoon nu, vroeger was ik dat niet. Maar ik breng niet alleen eten op de plank voor mijn eigen familie. Als ik neerga, gaan er duizenden mensen met mij mee."

Zes telefoons

De man met twee telefoons, schijnt nog drukker te zijn dan hij laat overkomen in zijn lyrics. "Eerlijk gezegd heb ik vijf tot zes telefoons, maar ik lieg er niet over. Mijn vrouw weet van alles wat ik doe."

mooie betekenis

Ondanks dat de geboorte van zijn dochter hem niet heeft veranderd, heeft het wel iets toegevoegd aan zijn leven. "Islah betekent 'spirituele ontwakening' en 'beter maken'. En dat is wat er is gebeurd toen zij is geboren. Zij heeft mij wakker en een beter mens gemaakt."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het FunX nieuws? Stuur dan een WhatsApp'je met FUNX AAN naar 06 22 97 48 23. En meld je aan voor onze updates!

Ster advertentie
Ster advertentie