Music

Nicky Romero en David Guetta duiken samen studio in

  1. Newschevron right
  2. Nicky Romero en David Guetta duiken samen studio in
Nicky Romero heeft deze week niemand minder dan David Guetta op bezoek in zijn studio! In een interview met Hatim en Riza in FunX Dance Weekend zegt de Nederlandse dj dat ze zich samen vier dagen opsluiten en "elke dag muziek maken en dingen opnemen."

De samenwerking tussen Nicky Romero en David Guetta doet mensen al snel denken aan het Afrojack-effect. Afrojack werkte namelijk ook met de Fransman en het eindresultaat daarvan is bekend: een Grammy, een aantal Amerikaanse nummer één hits en mogelijk een tweede Grammy, aangezien Afrojack ook dit jaar genomineerd is. Op Nicky Romero's Twitter was onlangs te lezen dat hij aan een remix voor Madonna werkt. Dat deed Afrojack ook met Guetta en het leverde de Nederlandse dj een Grammy op. Opent Guetta dan weer de deuren voor een Nederlandse dj?

Nicky Romero in FunX Dance Weekend

{audio}http://download.omroep.nl/funx/interviews/Nicky-Romero-David-Guetta.mp3{/audio}

Nicky Romero legt bij FunX uit dat zijn samenwerking met David Guetta net iets anders is. "Afrojack is natuurlijk een megatalent! Buiten dat is het wel hetzelfde idee, maar dan op een andere basis en inhoudelijk is het ook net iets anders." Wat het verschil ook is, Nicky kijkt er in ieder geval naar uit: "Het is ook leuk om met zo'n man te werken, want ik kan hem weer wat leren en hij kan mij weer wat leren."

De eerste preview van Nicky Romero en David Guetta is inmiddels op Soundcloud geplaatst!


De Nederlandse dj die de afgelopen tijd out of sight was in ons land, doet het inmiddels goed in het buitenland. Hatim en Riza belden zaterdag met Nicky terwijl hij even aan het uitrusten was in New York City. Hij had net gedraaid in de Pacha en was razend enthousiast. "Dat was supervet, echt niet normaal! Dit is mn eerste jaar dat ik dit soort megaoptredens doe. En het publiek in Amerika en Canada gaat zó los, dat is niet normaal!"

Aankomende zaterdag om 22.00 uur is Nicky Romero te horen in de Club Sessions. FunX draait dan een set van Nicky in de Glow in Washington D.C. "Daar stond ik in de club. Dat was echt een hele leuke avond en dat hoor je terug. Mensen zijn echt superenthousiast. Je hoort het publiek ook gillen, dat kan je niet missen!"

Ster advertentie
Ster advertentie