Music

Daddy Yankee lanceert clip 'Limbo'

  1. Newschevron right
  2. Daddy Yankee lanceert clip 'Limbo'
Daddy Yankee heeft de videoclip van zijn nieuwste single 'Limbo' gelanceerd. De clip is in Mexico geschoten door Jessy Terrero. De Dominicaanse regisseur heeft een groot aantal videoclips op zijn naam staan waaronder We Be Burnin' van Sean Paul, Wanksta van 50 Cent en Dimelo van Enrique Iglesias.


De rapper verklapte begin september in een interview met FunX-presentator Q-Bah dat Limbo zijn volgende single is. Een dag later verschenen opnamebeelden van de videoclip op zijn officiële YouTube kanaal. Momenteel staat hij op de 24ste positie in de XChart met zijn single. De track is bovendien terug te vinden op de twaalfde plek in de Latin Top 30.

Lancering labum
Limbo staat op het splinternieuwe album 'Prestige' dat in september is uitgebracht. Daddy Yankee lanceerde eerder de singles 'Ven Conmigo' met Prince Royce, 'Lovumba' en 'Pasarela'. De Puertoricaan heeft op de cd ook samengewerkt met artiesten als Farruko, Randy en J Alvarez.

De keuze voor de lanceerdatum 11 september was voor enkele mensen opvallend. "Het is een datum die niemand natuurlijk gaat vergeten. Het is eigenlijk een kans om de wereld te laten zien dat het leven verder gaat. Er is niks beters dan het leven vieren met muziek", aldus Daddy Yankee.

Daddy Yankee - Limbo


Achter de schermen bij videoclipopnames
Ster advertentie
Ster advertentie