Music

VIDEO'S: Talentvol 4-jarig jongetje op de piano

  1. Newschevron right
  2. VIDEO'S: Talentvol 4-jarig jongetje op de piano
De meeste kinderen weten op hun vierde hooguit simpele liedjes als 'Vader Jacob' op een piano te spelen. Het 4-jarig jongetje uit de onderstaande video is een van de opmerkelijke uitzonderingen. Hij speelt een aantal gecompliceerde muziekstukken alsof het de normaalste zaak van de wereld is.




De agressie kan tijdens voetbalwedstrijden wel eens hoog oplopen. Dit gebeurde ook in de Zuid-Afrikaanse competitie toen verdediger Rooi Mahamutsa van de Orlando Pirates zijn tegenstander van achter vol in het kruis schopte. Mahamutsa werd van het veld gestuurd met een rode kaart.



In elk land heb je rare snuiters die de gekste dingen uithalen. De onderstaande video is een compilatie van vreemde acties van een aantal van deze mensen in Rusland. Een kleine vliegtuig die op straat landt, een dronken vrouw die over het zebrapad kruipt, een halve auto die wordt voortgetrokken door een paard en mensen die van rijdende treinen springen, zijn slechts een paar van de gekke gebeurtenissen. Bekijk ze allemaal hieronder.

Ster advertentie
Ster advertentie