Music

Ehsan komt met Engelstalig album

  1. Newschevron right
  2. Ehsan komt met Engelstalig album
Ehsan, bekend van de FunX hit Is Dit Liefde, gaat met Walboomers een Engelstalig album uitbrengen. De zanger & liedjes schrijver tekende onlangs een overeenkomst met de Nederlandse platenmaatschappij. Ehsan is meteen de studio ingedoken om aan het album te werken. Dat doet hij samen met o.a. producer Tearce “Kizzo” Keaz, Hyplified en diverse songwriters en producers uit Amerika en Zweden. De album release staat gepland voor het vierde kwartaal van dit jaar.

De eerste single heet On My Own en is geproduceerd door de Nederlandse producer Big Dawg en T-Town Poductions. De track rouleerde al een tijdje op internet maar was nog niet officieel uitgebracht. Nu gebeurt dat wel, als eerste op 19 mei in Japan. Beluister 'm hier!



Ehsan werd voor het eerst bekend bij het grote publiek toen hij in 2004 een van de winnaars werd van het programma “Popstars the rivals”. Hij maakte doen deel uit van de groep Men2B. Nadat “Men2B” uit elkaar ging is Ehsan solo verder gegaan en scoorde hij een grote FunX hit met Is dit Liefde.

Ster advertentie
Ster advertentie