Music

Dit is hoe het eiland Barbados de wereldster Rihanna gaat eren

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Dit is hoe het eiland Barbados de wereldster Rihanna gaat eren

Superster Rihanna groeide op op Barbados en ze heeft nog steeds superveel lobi voor het eiland. En Barbados houdt ook van Rihanna. Het Ministerie van Toerisme wil daarom dat RiRi geëerd wordt. Niet met een standbeeldje, maar met iets veel groters.

rihanna drive

Er wordt namelijk een hele straat naar de wereldberoemde ster vernoemd! Het ministerie laat weten: "De regering van Barbados zal op Onafhankelijkheidsdag, donderdag 30 november 2017, de naam van Westbury New Road officieel veranderen in Rihanna Drive, ter ere van de Barbados-superster Ms. Roby Rihanna Fenty die opgroeide in Westbury New Road".

hulp

Maar er wordt natuurlijk niet zomaar een straat naar je vernoemd. Daar moet je wel wat meer voor doen dan kunnen zingen. Rihanna betekent heel veel voor het eiland. Met haar Clara Lionel Foundation geeft ze veel hulp gegeven aan de bewoners van het eiland. Ze doneerde ze meer dan een miljoen euro aan het Queen Elizabeth-ziekenhuis. En dat is nog niet alles. Met het Clara and Lionel Foundation Scholarship Program zorgt ze ervoor dat studenten van Barbados in de Verenigde Staten kunnen studeren.

Ster advertentie
Ster advertentie