Music

Sagopa's Monotone Marathon

  1. Newschevron right
  2. Sagopa's Monotone Marathon
Twee rappers steken er met kop en schouders uit in de Turkse hiphopscene. De ene heet Ceza die je waarschijnlijk wel kent van FunX. De ander is een oude vriend en producer van hem: Sagopa Kajmer.

Deze koning van de underground scene heeft nu samen met zijn vrouw een videoclip uitgebracht dat hoort bij het nummer Monotonluk Maratonu. Een videoclip die het kijken waard is! De tijd gaat snel, ook voor de 29-jarige Sagopa Kajmer (Als DJ bekend onder de naam: Mic Check). Als producer en MC zit je nooit stil, zo ook Sagopa niet.

Nadat hij in 2001 zijn eigen album "Sözlerim Silahım" had uitgebracht, produceerde hij het album "Med Cezir" van Ceza in 2002. Vervolgens bleef hij maar album na album uitbrengen met tussendoor nog zijn underground mixtapes. In 2004 was hij de maker van alle muziek in de meest bekeken film van Turkije: G.O.R.A. Sindsdien is er eigenlijk geen eind gekomen aan zijn succes.

Monotonluk maratonu is een track die staat op het album 'Ikimizi Anlatan Bir Åey'. Het hele album is gemaakt door Sagopa en zijn vrouw Kolera samen. Dat verklaart ook de titel 'Ikimizi Anlatan Bir Sey'. Dat betekent namelijk 'Iets dat ons verhaal vertelt"

Check 'em nu: Monotonluk Maratonu!

{youtube}_42PlXOHHRk{/youtube}
Ster advertentie
Ster advertentie