Music

Diggy Dex de diXte met 'Do It Yourself'

  1. Newschevron right
  2. Diggy Dex de diXte met 'Do It Yourself'
Diggy Dex is na drie jaar weer de diXte met het nummer 'Do It Yourself'. De rapper brengt zijn nieuwe single onder zijn eigen label uit. "Ik begin er eigenlijk steeds meer achter te komen dat ik het echt helemaal zelf wil doen. Daar gaat dit nummer ook wel een beetje over," aldus Diggy tijdens Weekend Wax. De artiest heeft zijn nieuwe single ook live voorgedragen tijdens de show.

In 2010 brak Diggy in Nederland en België door met het nummer 'Slaap Lekker'. De rapper werd een beetje overvallen door dit succes. Hij moest opeens vier keer per week optreden, één keer per week gaf hij al les op de popacademie en zijn vrouw was toentertijd ook nog zwanger. Hij vond het bovendien moeilijk om dit succes te overtreffen met een ander nummer. Een jaar later werd een andere single van het album gelanceerd, maar het gewenste resultaat bleef uit. In België wist hij met een andere track nog wel succes te boeken.

Dit jaar ligt het nieuwe album van Diggy in de winkels. Volgens de rapper is het bijna af en wordt de cd ook onder zijn eigen label uitgebracht. Een exacte release datum weet de artiest nog niet, maar hij verwacht dat het tussen juli en oktober wel de deur uit is.

Weekend Wax interview met Diggy Dex
{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F78750359"></iframe>
{/source}

Diggy Dex - Do It Yourself


Ster advertentie
Ster advertentie