Music

PRIMEUR! Check de nieuwe videoclip van Maikal X

  1. Newschevron right
  2. PRIMEUR! Check de nieuwe videoclip van Maikal X
Zoals beloofd kun je nu hier op FunX.fm als eerste de nieuwe videoclip Bear With Me van Maikal X checken. De track was tijdens de gehele afgelopen reggaeweek de diXte. Tijdens deze zelfde week was Maikal druk bezig met de opnames van de videoclip.

FunX was erbij en volgde Maikal tijdens de videoshoot. De making off check je binnenkort op FunX.fm

Bear With Me
In de clip is Maikal X op verschillende locaties in Nederland te zien. Op straat of in de studio; de camera volgt Maikal X overal! Het eindresultaat van de clip zie je hier:


Jamacain riddim
Op de riddims uit Jamaica van producer Don Corleon dropt Maikal X zijn tweede single op FunX. Don Corleon hoorde de eerste single van Maikal X “The Best In You” tijdens een vakantie in Suriname. Vastbesloten om met Maikal X een track te op te nemen nam Don Corleon de telefoon om persoonlijk contact te zoeken met deze Nederlandse rasartiest. Op de riddim Changes van Don Corleon zijn de lyrics van Maikal X te horen.


Solocarrière
Tijdens zijn solocarrière werkte Maikal X aan zijn skills. Zo had hij collabo’s met verschillende artiesten uit binnen- en buitenland en werkte hij zowel als muzikant als MC. Op FunX kon Maikal X horen tijdens zijn eigen goed beluisterde radioshow 'Jamrock' . Zijn harde werken werd beloond door een contract bij het label Rock’n’Vibes, hetzelfde label waar Ziggi is getekend. Maikal X werd eerder bekend onder de naam Shyrock met de groep Postmen. Na jarenlang samenwerken en het winnen van verschillende prijzen, zoals de Zilveren Harp en de Crossover Award besluit Maikal X in 2004 Postmen te verlaten.

Ster advertentie
Ster advertentie