Music

K-Ci & JoJo keren terug op #1 in Slow Jamz Top 100

  1. Newschevron right
  2. K-Ci & JoJo keren terug op #1 in Slow Jamz Top 100
K-Ci & JoJo staan na drie jaar weer op #1 in de Slow Jamz Top 100 met hun wereldhit All My Life! De broers Cedric en Joel Hailey stonden de afgelopen drie jaar nog respectievelijk op de vierde en derde plaats, maar keren dit jaar terug op de positie die ze in 2009 ook al bereikt hadden.

#1

All My Life is afkomstig van het succesvolle K-Ci & JoJo album 'Love Always'. Het duo bracht de Slow Jamz-topper als derde single uit in de decembermaand van 1997. Toch duurde het vier maanden voordat ze de eerste plaats in de Verenigde Staten bereikten en daar drie weken bleven staan. In dezelfde periode stond All My Life vier weken op de eerste plaats van de Nederlandse hitlijsten.

{source}
<iframe width="550" height="403" src="http://www.youtube.com/embed/DXvMT_mVbqw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Top 3

K-Ci & JoJo stoten Whitney Houston dit jaar van de eerste plaats met haar loveballad 'I Will Always Love You'. Op de derde plaats in de Slow Jamz Top 100 vinden we Ne-Yo terug met zijn Sexy Love.

Nederlandse Slow Jamz

De hoogste Nederlandse Slow Jamz Top 100-notering staat op naam van Jayh met Mijn Baby (#31). Verder vindt je ook Nelson Freitas (#61), Ir-sais en Unik0 (#83) en Sabrina Starke (#87) terug in de lijst met de honderd beste slow jams.

Tot Valentijnsdag maakte je ook kans op een VIP-arrangement voor het concert van Michel Teló. Een totaal verraste Zelia won de kaarten en werd gebeld tijdens de live-uitzending van de Slow Jamz Top 100.



24/7 Slow Jamz

Wil je altijd en overal naar je favoriete muziek luisteren? Dat kan via internet, maar ook via je mobiel! Download nu gratis de FunX App en geniet 24/7 van de lekkerste Slow Jamz op jouw smartphone.
Ster advertentie
Ster advertentie