Music

LL Cool J maakt zwerver blij

  1. Newschevron right
  2. LL Cool J maakt zwerver blij
Ladies Love Cool James, of terwijl LL Cool J, maakte gisteren een zwerver blij toen hij hem 100 dollar gaf. De man leek een beetje verward en snapte niet hoe hij opeens dat briefje in zijn hand had.
Dit gebeurde terwijl de paparazzi de rapveteraan omringd hadden en hij naar zijn auto liep. LL verliet net het moderne restaurant Katsuya en nam de tijd om met zijn fans op de foto te gaan. Nadat hij wegreed in zijn auto, ondervroeg de pers de dakloze man gelijk. Ze keken wat voor biljet de superster hem in zijn handen had gedrukt.
Ladies Love Cool James, oftewel LL Cool J, maakte afgelopen weekend een zwerver blij toen hij hem 100 dollar gaf. De man keek een beetje verward en snapte niet hoe hij opeens dat briefje in zijn hand had gekregen.

Dit gebeurde op het moment dat de paparazzi de rapveteraan omringd hadden en hij naar zijn auto liep. LL verliet net het moderne restaurant Katsuya en nam de tijd om met zijn fans op de foto te gaan. Nadat hij wegreed in zijn bolide, ondervroeg de pers de dakloze man gelijk. Ze keken wat voor biljet de superster hem in zijn handen had gedrukt.
Ster advertentie
Ster advertentie