Music

Nino was bang dat Singa oude niveau niet zou halen

  1. Newschevron right
  2. Nino was bang dat Singa oude niveau niet zou halen
Nino, tegenwoordig bekend als Jack London, was bang dat Singa na zijn ongeluk in 2013 niet meer zijn oude zangniveau zou kunnen halen. Toen ze na de revalidatie voor het eerst weer de studio indoken, gaf de zanger aan dat hij zenuwachtig was. "Dat hij voor het eerst zei; ik ben nerveus, was voor mij zoiets van; o mijn God hij gaat misschien echt niet meer kunnen doen wat hij deed," vertelde Jack in Start.

Het is gelukkig allemaal goedgekomen. Singa zong bij de eerste studiosessie gelijk weer als een nachtegaal en hun eerste Engelstalige track Who I Am werd geboren. "He still got it," zei Nino.



Internationaal
Ze gaan zich compleet focussen op Engelstalige muziek. London en Singa willen graag de internationale music scene veroveren. Dit willen ze ook doen door meer commerciële radioplaten te maken. Ze gaan hiervoor meerdere muziekstijlen combineren waaronder dance en pop. Dit wordt allemaal onder Jack's nieuwe platenlabel Global Kings Music uitgebracht. Nino gaf wel aan dat het belangrijk is dat het muziek met inhoud is.

Planeet Namek?
Naast Singa staat ook voormalig Popstar finalist Joshua Newton onder contract bij London's platenlabel. Dat Jack zich nu compleet focust op de internationale markt, betekent niet dat zijn label Planeet Namek wordt opgeheven. MC Prophet gaat hier nog muziek onder uitbrengen. Jack sluit niet helemaal uit dat hij in de toekomst nog eens een Nederlandstalig nummer uit gaat releasen. "Natuurlijk zal er wel een moment zijn dat ik wat Nederlands doe. Het is dan echt wel meer voor de fun."



Ster advertentie
Ster advertentie