Music

Chris Brown binnenkort misschien te horen op Childsplay beat?

  1. Newschevron right
  2. Chris Brown binnenkort misschien te horen op Childsplay beat?

"Het kan alles zijn, maar het kan ook helemaal niets zijn." Vamorgen waren Don en Kid Q van ChildsPlay te gast voor een lekkere ochtendmix in FunX Start. Maar ze namen een opmerkelijk nieuwtje met zich mee. De kans bestaat dat ze op het nieuwe Chris Brown album komen te staan.

"DJ Chuckie kent de manager van Chris en die had ons gevraagd om een opzetje te maken. We hebben de vocalen van Chris Brown gekregen en daaromheen gewerkt om er een track van te maken. Het is nu aangeleverd en we krijgen nog te horen of het goedgekeurd is of dat er nog dingen aangepast moeten worden. Supertof."

Smooth & rustig

Toch beseffen de traphallmannen het nog niet helemaal. "Het is echt gek. Je hoort het gewoon op je computer zoals elke andere vocal. Maar je moet even bij jezelf nadenken van ey dit is gewoon de track van Chris Brown. Dat maakt het ook moeilijker om aan die track de werken." Volgens ChildsPlay is het nummer al geweldig zonder de beat. "De vocalen zijn gewoon on point. Het is zo moeilijk om eromheen te werken, want je weet niet wat zo iemand precies wil."

Er zit geen keiharde traphall beat over de Chris vocalen. "Het is een smooth, rustige a capella. De woorden die we meekregen van het management zijn: er moet meer amph in. Dus we hebben er een r&b pokoe van gemaakt met amph."

Check het interview hieronder, met natuurlijk de liveset van Kid Q. Geniet ervan!

Ster advertentie
Ster advertentie