Music

Miljonair op je achttiende, Jaylen deed het allemaal zelf

  1. Newschevron right
  2. Miljonair op je achttiende, Jaylen deed het allemaal zelf

Jaylen D. Bledsoe heeft voor een 18-jarige jongen al een aardig c.v. opgebouwd. Ondanks de vele tegenslagen heeft hij een investeringsbedrijf opgebouwd met 250 medewerkers dat inmiddels miljoenen waard is.

Miljonair van 12 jaar oud

Jaylen begon op 12-jarige leeftijd zijn eigen technologische adviesbureau met een investering van 100 dollar. Binnen twee jaar had de Amerikaanse tiener 150 aannemers in dienst. En het bedrijf was op dat moment 3,5 miljoen dollar waard.

Miljonair van 12 jaar oud

Na succes in verschillende branches gooide hij het roer om. Jaylen ging noemde het bedrijf The Jaylen Bledsoe Global Group en begon jonge talenten aan te nemen met zijn eigen ondernemingsconcept voor studenten: 'The Young Entrepreneur University'. Inmiddels is het zo'n groot succes dat hij het lesprogramma in meerdere steden heeft opgezet.

Neem risico

Jaylen zegt dat hij veel te danken heeft aan God: "God gaf mij de kans, maar benut die en wacht niet zoals anderen tot het aan komt waaien." Zijn tip voor jongeren: neem risico. "Als je jong bent dan kan niets je voor een langere periode laten stilstaan in je ontwikkeling. Je bent jong, dus je kan altijd een comeback maken die beter uitpakt."

Navigatie

Jaylen vergelijkt zichzelf met een navigatiesysteem: "Als ik mijn doel heb vastgesteld, dan meet ik ook wanneer ik daar aankom. Als het mislukt, dan bereken ik opnieuw wanneer ik daar aankom."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie